Make your own free website on Tripod.com
Bilprothese


Wat is een Bilprothese Behandeling?

Algemene Informatie;
Een procedure waarbij de vorm, grootte en de versteviging van de bilpartij wordt verbeterd door het plaatsen van implantaten. De vorm, grootte en de te gebruiken techniek wordt tijdens uw consult met de behandelend chirurg besproken, voor een optimaal resultaat.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Algemene Informatie;
De behandeling wordt verricht onder narcose en duurt ongeveer 1.30 uur. De chirurg heeft met u samen bepaald waar hij de incisie maakt, maar meestal is dat langs het staartbeen. De prothese wordt via deze insnijding aangebracht op de met u afgesproken plaats. Het uiteindelijke resultaat is niet direct zichtbaar vanwege de zwelling.

Hoe lang voel ik mij beroerd?

Algemene Informatie;
U blijft nog even in de kliniek totdat de chirurg meent dat u naar "huis" kunt gaan. Dat is meestal nog dezelfde dag. Na de operatie is de bilpartij gezwollen en pijnlijk. De chirurg schrijft u medicijnen voor tegen de pijn, voor de ontspanning van de spieren en ter voorkoming van eventuele infectie. Uw billen voelen gespannen aan omdat de huid en de bilspieren zich nog moeten aanpassen aan de verandering. U zult gedurende 6 weken dag Ún nacht een druk/steun panty moeten dragen die de billen en hun nieuwe vorm ondersteunen en zwelling tegen gaat. U mag de eerste 6 weken de billen/implantaten niet belasten. Dus....alleen rechtop zitten, niet op uw rug slapen en niet fietsen of op de brommer/motor. Uw voordeel is dat u in uw "thuis" resort wordt opgevangen door een Medisch en Verzorgings team, waardoor uw genezing zich zal bespoedigen, zie Nazorg. Toch raden wij u aan voor 38 dagen te boeken om zeker te zijn dat u zo goed als genezen naar huis terug keert.

Na drie maanden is de uiteindelijke vorm bepaalt.

Uw arrangement is op half pension basis en incl. zie Arrangementen.

Meest geboekte Bilprothese arrangementen;

Bilprothese/ Oogcorrectie / Laser Bleach Teeth
Bilprothese/ Lipvergroting /Laser Bleach Teeth
Bilprothese/ Liposculpture buik, taille+dijen/Laser Bleach
Bilprothese/ Liposculpture armen /Lipvergroting

Voor prijsopgaven van de bovenvermelde combinatie behandelingen verwijzen wij u graag naar de Prijzen Pagina.
of bij office@makemebeautifulholidays.com

Reispartner mee? zie Prijzen Pagina.

Informeer of de door gewenste andere combinatie mogelijk is; surgery@makemebeautifulholidays.com

Terug naar de HOME pagina