Make your own free website on Tripod.com


BORSTVERKLEINING


Wat is een Borstverkleining?


Algemene informatie:
Het aanpassen van té grote borsten aan de verhoudingen van het lichaam of aan de door u gewenste, meer geschikte maat. Té grote borsten geven vaak klachten en verslappen eerder. Om die reden betekent een borstverkleining vaak ook een borstlift.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Algemene informatie:
De ingreep gebeurt onder narcose en duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Er worden incisies gemaakt rond het tepelhof en een vertikale lijn naar beneden.(Bij wat minder elastische huid ook in de borstplooi.) De huid en de borstklier worden aan de cupmaat aangepast en in de gewenste vorm gebracht. Ook wordt het tepelhof op de juiste hoogte geplaatst. De tepel en de borstklier behouden over het algemeen hun gevoel. Soms is het gevoel rondom het tepelhof iets verminderd. Borstvoeding geeft over het algemeen geen problemen.

Hoe lang voel ik mij beroerd?

Algemene informatie:
U blijft nog even in de kliniek totdat de chirurg meent dat u naar "huis" kunt gaan. Dat is meestal na één nachtje. U kunt de eerste paar dagen een pijnlijk en zwaar gevoel hebben vooral als u uw armen omhoog doet. Na de operatie wordt er een stevig verband aangelegd in de vorm van een BH. Dit moet minstens 4 dagen dag én nacht blijven zitten. Daarna bent u verplicht dag én nacht gedurende 1 maand een stevige BH te dragen. U mag geen lichamelijke inspanningen verrichten voor 1 maand en 2 maanden mag u niet sporten. Het is voor u een enorm voordeel dat u wordt opgevangen in uw "thuis"Resort door een Medisch en Verzorgings Team, die er alles aan zal doen uw genezing te verlichten en te bevorderen.

Meest geboekte Borstverkleinings arrangementen;

Borstverkleining/ Ooglidcorrectie boven en onder
Borstverkleining/2e week Mini Facelift/Laser Bleach
Borstverkleining/2e week Halslift/ Mesotherapy face
Borstverkleining/2e wk Liposculpture 2 zones /Lipvergroting eigen vet
Borstverkleining/2e wk Mini Tum Tuck/ Lipvergroting eigen vet

Voor prijsopgaven van de bovenvermelde combinatie behandelingen verwijzen wij u graag naar de Prijzen Pagina.
of bij office@makemebeautifulholidays.com

Reispartner mee? zie Prijzen Pagina.

Informeer of de door u gewenste andere combinatie mogelijk is; surgery@makemebeautifulholidays.com

Terug naar de HOME pagina