Make your own free website on Tripod.com
BORSTLIFT


Wat is een borstlift?


Algemene informatie:
Het verstevigen en wijziging van verslapte en uitgezakte borsten door het verwijderen van een overschot aan huid, door de borstklier aan te passen en als het nodig is ook een implantaat in te brengen. Ook de plaats van de borsten wordt verbeterd, waardoor soms ook het tepelhof op de juiste hoogte geplaatst moet worden.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Algemene informatie;
De behandeling gebeurt onder narcose en duurt tussen 2 tot 3 uur. Er wordt een incisie gemaakt rond het tepelhof of bij zware borsten vanaf het tepelhof in een rechte lijn naar de borstplooi en soms ook in de borstplooi. Er wordt evt. wat huidoverschot verwijderd en de borstklier wordt op de juiste plaats gebracht. Het litteken is rondom de tepelhof en bij zwaardere borsten ook in een omgekeerde T-vorm. De tepel en de borstklier behouden hun gevoel en het is meestal mogelijk borstvoeding te geven.

Hoe lang voel ik mij beroerd?

Algemene informatie:
U blijft nog even in de kliniek totdat de chirurg meent dat u naar "huis" mag gaan. Dat is over het algemeen na één nachtje. Na de operatie zijn uw borsten stevig verbonden. De eerste 2-3 dagen zijn uw borsten gevoelig. De blauwe plekken en zwellingen verdwijnen meestal snel. De hechtingen worden ongeveer op de 10e dag verwijderd. Daarna bent u verplicht dag én nacht een stevige beha te dragen voor 1 maand. U mag 3 weken lang geen lichamelijke inspanningen verrichten. Daarom is het fijn dat u in uw "thuis" Resort wordt opgevangen door een team van verpleegsters, verzorgsters, masseuses en een arts. Zij kunnen uw genezing verlichten en bespoedigen.

Meest geboekte Borstlift incl. implant arrangementen;

Borstlift+/2e week Mini Face Lift/Ooglidcorr.onder-boven
Borstlift+/2e week Mini Tum Tuck/Mini Facelift
Borstlift+/2e wk Armlift incl.liposculpture./Liposculpture
2 zone
Borstlift+/ Botox 3 zones + lipofilling gezicht
Borstlift+/2e wk mini facelift/lipvergroting eigen vet

Voor prijsopgaven van de bovenvermelde combinatie behandelingen verwijzen wij u graag naar de Prijzen Pagina.
of bij office@makemebeautifulholidays.com

Reispartner mee? zie Prijzen Pagina.

Informeer of de door u gewenste combinatie mogelijk is; surgery@makemebeautifulholidays.com

Terug naar de HOME pagina