Make your own free website on Tripod.com
Lipo Sculpture


Wat is Lipo Sculpture?
Algemene informatie:
Deze behandeling verbetert de lichaamscontouren door overtollig vetweefsel op specifieke plaatsen te verwijderen. Het is een cosmetisch chirurgische ingreep met het doel vet te verwijderen dat niet door lichaamsoefeningen of afslankdiëeten weg gaat. Lipo Sculpture is dus geen oplossing voor het over-eten en/of een gebrek aan regelmatige lichaamsbeweging. Resultaten van de behandeling zijn vrijwel direct zichtbaar. Het eind resultaat is echter pas tussen 3-6 maanden zichtbaar.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Algemene informatie:
De ingreep geschiedt onder een slaapverdoving, niet onder algehele verdoving. De ingreep kan 1 tot 3 uren duren afhankelijk van het te behandelen gebied. Eerst worden de specifieke plaatsen plaatselijk verdoofd, en daarna behandeld met een vetoplossende vloeistof. Dan wordt het overtollige vet afgevoerd door zeer smalle buisjes. Na behandeling krijgt u direct een speciaal drukverband of drukpakjes {broekjes} aan. Deze dient u voor ten minste 3 weken dag čn nacht te dragen. Na 3 weken kunt u het drukverband nog overdag ňf s ´nachts dragen voor tenminste 6 weken. {Hoe langer en vaker u het draagt, hoe beter het resultaat}.

Hoe lang voel ik mij beroerd?
Algemene informatie:
U blijft in het Ziekenhuis totdat de chirurg meent dat u naar huis kunt. In uw "Thuis" Resort wordt u opgevangen door ons eigen medische team. De pijn kan goed behandeld worden met de door de arts voorgeschreven pijnstillers. Ongemak ondervindt u 7-10 dagen. Lichamelijke oefeningen dient u voor ongeveer 2-3 weken te vermijden. Wandelen en bewegen is zeer aan te raden, liefst zo snel mogelijk. Een evenwichtig voedingspatroon en lichte sportoefeningen zullen uw lichaam helpen de nieuwe contouren te behouden.

Enkele voorbeelden van gevraagde Lipo-Sculpture Arrangementen:
Lipo Sculpture Maag, Buik+Taille/ Mini Face Lift/ Lipvergroting met eigen vet.
Lipo Sculpture Billen, Dijen+Buik/ Borst Lift/ Lipvergroting met eigen vet.
Lipo Sculpture Maag, Buik+Taille/ Borstvergroting incl. High Profile implants.

Voor prijsopgave van de bovenvermelde combinatie behandelingen verwijzen wij u graag naar de Prijzen Pagina. Of u kunt informeren bij: office@makemebeautifulholidays.com
Reispartner mee? zie Prijzen Pagina.

Voor uw persoonlijke combinatie Arrangement informeer bij;
surgery@makemebeautifulholidays.com