Make your own free website on Tripod.com
Full Face Lift


Wat is een Full Face Lift?
Algemene Informatie:
Een Full Face Lift is het corrigeren van de huid en spieren van de gezichts- en halspartij. Indien gewenst kan er ook overtollig vetweefsel worden verwijderd. De Full Face Lift is een drastische verjonging van het gelaat en de halspartij.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Algemene Informatie:
De behandeling kan zowel onder slaapverdoving als onder gehele narcose verricht worden. De ingreep neemt enkele uren in beslag. De huid wordt tijdens de operatie zo over het gezicht aangebracht dat er een natuurlijke verjonging ontstaat. Verslapte spieren worden aangespannen, om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te verkrijgen. De incisie wordt achter de haarlijn en het oor gemaakt, zodat er na uw herstel vrijwel geen litteken zichtbaar is.

Hoe lang voel ik mij beroerd?
Algemene Informatie:
U blijft in de kliniek totdat de behandelend chirurg meent dat u naar huis kunt gaan. Indien mogelijk is dat nog dezelfde dag. Na de ingreep is het gezicht gezwollen en beurs. De beurse plekken en zwelling verdwijnen over het algemeen binnen 10 dagen. Er wordt een ondersteunend verband aangelegd, dat zolang als de arts het nodig acht gedragen dient te worden, dag čn nacht.
Het gezicht krijgt zijn natuurlijke vorm in de loop van de 2e week. Uiteraard heeft u dagelijkse ondersteuning van ons Medische Team in uw "Thuis" Resort. Zij zullen er alles aan doen uw genezing te verlichten en te bespoedigen.

Meest gevraagde Full Face Lift Arrangementen;
*Face & Hals Lift/ Ooglidcorrecties Boven en Onder/ Lipvergroting.
*Face & Hals Lift/ 2e week Borstvergroting incl. High Profile Implants/ Laser Bleach Tanden.
*Face & Hals Lift/ 2e week Mini Abdominoplastie/ Lipvergroting eigen vet.

Voor prijsopgaven van bovenvermelde combinatie behandelingen verwijzen wij u graag naar de Prijzen Pagina.
Reispartner mee? zie Prijzen Pagina.
Of contact office@makemebeautifulholidays.com.

Informeer of uw eigen combinatie wensen mogelijk zijn bij;
surgery@makemebeautifulholidays.com.