Make your own free website on Tripod.com
BORSTVERGROTING


Wat is een borstvergroting?


Algemene Informatie;
Het vergroten van kleine of verslapte borsten door het inbrengen van implantaten die qua soepelheid en veerkracht de natuurlijke stevigheid van borstweefsel imiteert. Borsten kunnen dus niet alleen 1 of 2 cup maten groter worden, maar ook steviger en beter gevormd. De implantaten die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze bestaan nl. uit een stevige flexibele gel die niet kan lekken. Zijn bijzonder veilig en betrouwbaar, ook vervormen ze niet na verloop van tijd.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Algemene Informatie;
De gehele behandeling gebeurt onder lichte narcose en duurt ongeveer n tot twee uur. Er wordt een kleine incisie gemaakt in de borstplooi f de tepel f de okselplooi. Via die incisie brengt de plastisch chirurg het implantaat aan onder het borstweefsel of onder de borstspier. In het begin zijn uw borsten een beetje gezwollen, daarom voelen uw borsten wat gespannen aan en ook uw huid moet zich uiteraard nog aanpassen. Geleidelijk nemen ze de nieuwe vorm aan, maar het resultaat is direct zichtbaar!

Hoe lang voel ik mij beroerd?

Algemene Informatie;
De eerste 2-3 dagen zijn uw borsten gevoelig. Eventuele blauwe plekken en zwellingen verdwijnen na een week. Het gespannen gevoel kan nog enige tijd blijven. Het Medische Team in uw "thuis Resort"zal u ondersteunen om uw herstel bespoedigen. Binnen een maand bent u al helemaal gewend aan uw verandering en de littekens zijn vrijwel niet zichtbaar. Soms zijn de littekens nog wat roze maar dat verdwijnt vanzelf.

Meest geboekte borst vergroting {incl. HP impl.} arrangementen;

Borstvergroting/ Ooglidcorrectie boven & onder/Lipvergroting
Borstvergroting/ Liposculpture maag & buik/lipvergroting
Borstvergroting/ Mini facelift
Borstvergroting/ Endoscopisch Upper Face Lift
Borstvergroting/ Mini Tum Tuck/Lipvergroting

Voor prijsopgaven van de bovenvermelde combinatie behandelingen verwijzen wij u graag naar de Prijzen Pagina.
of bij office@makemebeautifulholidays.com

Reispartner mee? zie Prijzen Pagina.

Informeer of de door u gewenste andere combinatie mogelijk is; surgery@makemebeautifulholidays.com

Terug naar de HOME pagina