Make your own free website on Tripod.com


Haar transplantaties


Wat is een haar transplantatie?


Een behandeling om te voorkomen dat iemand volkomen kaal wordt. Tijdens deze behandeling wordt het eigen gezonde haar gebruikt als donor haar. Ook de haarlijn kan hierdoor worden aangepast en het geeft een natuurlijk resultaat.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Deze behandeling wordt gedaan onder plaatselijke verdoving. De duur is afhankelijk van het te behandelen gebied maar is altijd poli-klinisch. De chirurg zal een maanvormige incisie maken onder de haargrens aan de achterkant van het hoofd, zodat er vrijwel geen litteken zichtbaar is. Een klein reepje met gezond haar en haarwortels wordt verwijderd en in heel kleine units verdeeld. Deze units worden n voor n in de kalende huid geplaatst. Deze kleine haar units zullen gaan groeien zodra het genezen is.

Hoe lang voor ik mij beroerd?

Na de behandeling kunt u meteen naar ons "Thuis" Resort voor verdere begeleiding door ons Medische Team. De schedelpartij zal de eerste dagen gevoelig zijn en wat gezwollen. Dit wordt verlicht door voorgeschreven medicijnen.

Na een paar dagen gaat u op herhalingsbezoek bij uw chirurg. Daarna wordt uw haar voorzichtig gewassen en dn begint het hele proces pas. Een proces van gewenning, hechten en wortelen van de haar units en uiteindelijk de groei van het haar. In het begin verliest u wat haar maar daar hoeft u zich geen zorgen om te maken; dat hoort bij het proces. De overgebleven haar units zullen net zo permanent zijn als uw gezonde haar. De resultaten zijn over het algemeen bevredigend.

Voor meer informatie neemt u contact op met
surgery@makemebeautifulholidays.com

Terug naar de HOME pagina