Make your own free website on Tripod.com
Intieme Chirurgie


Tepelcorrectie :

*Tepelcorrectie is een aanpassing om afgezakte of ingezonken tepels te herstellen. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving gedaan en duurt ongeveer 45 minuten.
U kunt na de ingreep meteen naar huis. Wijde kleding en een niet te strakke BH is voor de eerste 2 weken aan te raden. Bedek de tepels steeds met steriel gaas.

Schaamlipverkleining:

*Schaamlipverkleining is een behandeling om te grote schaamlippen te corrigeren zodat de klachten verdwijnen. De ingreep wordt onder plaatselijke verdoving gedaan en duurt ongeveer 45 minuten. Wijde kleding wordt geadviseerd. Naar het toilet gaan en zitten is de eerste week wat pijnlijk. Wondreiniging meerdere keren per dag is essentieel. Douche uzelf minstens 2x per dag en gebruik de eerste 2 weken inlegkruisjes bedekt met steriel gaas. Sexueel verkeer wordt afgeraden tot in ieder geval 2 weken na de operatie.

Maagdenvlies reconstructie;

*Maagdenvlies reconstructie is een ingreep waarbij een nieuw vlies wordt geplaatst. In overleg met de chirurg wordt bepaald welk materiaal hij zal gebruiken voor het herstel. {informeer de consultante of de chirurg de reden waarom u het laat doen, zodat er een optimaal resultaat bereikt kan worden}. U kunt na de ingreep meteen naar huis. Vermijd echter druk op de inwendige {oplosbare} hechtingen. Gebruik tenminste 1 week inlegkruisjes.

Besnijdenis {voor mannen}:

*Besnijdenis is het verwijderen van de voorhuid rondom de penis. Dit wordt voor medische, religieuze, hygienische of cosmetische redenen gedaan. U kunt met de chirurg overleggen wat u verwacht van de besnijdenis. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en geschiedt onder plaatselijke verdoving. Er wordt een steriel verband aangelegd dat u tot ongeveer 15 dagen na de behandeling moet dragen. Volg de doktersadviezen stipt op. U kunt na de behandeling meteen naar huis. Wijde kleding en nazorg is een must.

Voor opgave van prijzen verwijzen wij u graag naar de Prijzen Pagina.

De intieme behandelingen kunnen mede als aanvulling op andere esthetische ingrepen worden geboekt. Informeer naar de door u gewenste combinatie behandeling;