Make your own free website on Tripod.com
Make Over Smile


Een stralende SMILE hoeft geen droom te blijven, de technieken zijn zo verfijnd dat een gebit niet slechts wordt verbeterd, maar ook wordt verfraaid. Naarmate wij ouder worden slijten de tanden, en verliezen geleidelijk hun natuurlijke bescherming, namelijk het tandglazuur. De stand en de kleur veranderen langzamerhand.

Over het algemeen proberen wij uw eigen gebit zoveel mogelijk te reconstrueren en te verfraaien. Slechts in uiterste gevallen adviseren wij een volledige gebitsprothese.

Na de behandeling voelt u zich over het algemeen prima!! U krijgt wat extra instructies mee, en slechts in enkele gevallen is een extra pijnstillertje nodig.

Notabene; Vergeet niet uw tandarts dossier + röntgen foto's van reeds bestaande bruggen e.d. mee te nemen. Bedenk dat hoe méér informatie de Tandarts en de Tand Technieker ontvangen hoe beter zij in staat zijn voor u een prachtige SMILE te maken.

Voor vragen over de door uw gewenste tandheelkundige behandelingen, contact; smile@makemebeautifulholidays.com

Tandheelkundige en Tand Technische behandelingen kunt u ook als aanvulling op plastische chirurgische ingrepen tegelijkertijd boeken, zodat deze op uw behandelingsagenda ingepland kunnen worden.
Prijzen van kwaliteitsbehandelingen zijn uitzonderlijk aantrekkelijk.
Voor boekingen en prijsopgaven, contact; office@makemebeautifulholidays.com

Aanbetaling van Tand Technische behandelingen worden na het 1e Consult gedaan. Het overige bedrag wordt pas voldaan nadat de behandeling is afgerond.