Make your own free website on Tripod.com


NEUS CORRECTIES


Wat is een rhynoplastie?


Algemene Informatie;
Het aanpassen van de neusbrug {bij volwassen personen}, naar de vorm die beter bij u past of die u wenselijk vindt {als dit binnen de esthetische mogelijkheden liggen}. Het gaat hier nl. om een verfraaing, daarom zal de chirurg u adviseren wat voor uw gezicht passend zal zijn. Hij weet wat uw gezicht beter doet uitkomen of juist niet. Om die reden zal er tijdens het consult uitgebreid met u worden gesproken en overlegd wat de beste verandering zal zijn voor u. Het verfraaingseffect is spectaculair en permanent.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Algemene Informatie:
De gehele behandeling gebeurt onder slaapverdoving of algehele narcose. Er worden kleine incisies gemaakt in uw neus. Door deze kleine huidsneden wordt het skeletgedeelte van de neus veranderd en aangepast. De gehele behandeling duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Aan het einde van de ingreep worden er tampons in uw neus aangebracht en een uitwendig gipsverband aangelegd. De tampons worden door de chirurg na enkele dagen verwijderd. Het gips verband blijft ongeveer 10 dagen zitten.

Hoe lang voel ik mij beroerd?

Algemene Informatie;
Hoewel u meestal dezelfde dag weer naar "huis" kunt, heeft u de 1e week hinder bij het ademhalen. De neus loopt en is gedurende een week gezwollen. De blauwe plekken verdwijnen na een dag of tien. In sommige gevallen duurt de zwelling en kleuring wat langer. Na het verwijderen van het gipsverband zal uw neus nog gezwollen zijn en niet zijn definitieve vorm hebben aangenomen. Een voordeel voor u is dat u in het "thuis" resort opgevangen wordt door ons medische team die u helpt uw herstel te bespoedigen.

De eenvoudige neuspunt correcties worden onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duren niet langer dan 45 minuten. Neusvleugelcorrecties duren gemiddeld iets langer.

Voorbeelden van Rhynoplastie arrangementen;

Neuscorrectie/Ooglidcorrectie boven en onder/Lipvergroting
Neuscorrectie/Mesotherapy gezichtsvet/Lipvergroting
Neuscorrectie/Botox 3 zones/Ooglidcorrectie onder & boven
Neuscorrectie/Borstvergroting incl. HP implantaat/Ooglid correctie onder & boven
Neuscorrectie/Kincorrectie incl. implantaat/Lipvergroting

Reispartner mee? en voor prijsopgave zie onze Prijzen pagina, of informeert u bij
office@makemebeautifulholidays.com


Informeer of de door u gewenste andere combinatie mogelijk is;
surgery@makemebeautifulholidays.com

Terug naar de HOME pagina