Make your own free website on Tripod.com
Ooglidcorrecties


Wat is een Ooglidcorrectie?

Algemene Informatie:
Een ooglid correctie is een geringe operatieve ingreep waarbij hangende bovenoogleden en/of verslapte onderoogleden worden behandeld.
Dikke wallen onder de ogen worden enorm verminderd met een ooglidcorrectie.
Doordat bij het ouder worden de oogleden gaan hangen en verslappen krijgt het gelaat een wat bezorgde, trieste aanblik. Daardoor lijkt de persoon vaak ouder dan in werkelijkheid. Na een ooglidcorrectie is er een duidelijk verjongend resultaat te zien.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Algemene informatie;
Voordat de behandeling begint, zal de plastisch chirurg eerst de oogleden aftekenen, daar waar de huid gecorrigeerd moet worden. De oogleden worden meestal onder plaatselijke verdoving gecorrigeerd. De behandeling duurt ongeveer 0.45-1.30 uur. Na de correctie worden er hechtpleisters aangebracht ter ondersteuning van de hechtingen. De ogen zullen na de ingreep wat gezwollen zijn en eventueel wat blauwe plekken vertonen. Koelen van de ogen is een belangrijke nazorg.
Na ongeveer een week worden de hechtingen verwijderd en is het resultaat al goed zichtbaar. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat te zien. De verbetering is dramatisch te noemen.

Hoe voel ik mij?
Algemene informatie:
Na de behandeling voelt u zich net zo als voor de behandeling. U kunt direct weer naar huis. U krijgt instructies wat u wel en niet moet doen de komende week. Mocht u toch wat napijn hebben dan is een paracetamol tabletje vaak al voldoende.
De ingreep is in principe definitief, maar omdat het verouderingsproces doorgaat, kan het zijn dat het resultaat na 4 jaar verminderd, afhankelijk van het huidtype.

Meest gewilde combinatie behandelingen;
*Ooglidcorrectie onder+boven/ Lipvergroting/ Botox.
*Ooglidcorrectie onder+boven/ Mini Face Lift/ Hals Lift/ Lipvergroting/ Botox.
*Ooglidcorrectie onder+boven/ Mini Face Lift/ Lipvergroting/ Laser Bleach Tanden.

Voor prijsopgaaf van bovenvermelde combinaties verwijzen wij u graag naar de Prijzen pagina.
Reispartner mee? Zie Prijzen Pagina.

Voor uw persoonlijke combinatie wensen, informeert u bij;
surgery@makemebeautifulholidays.com